This opulent and award-winning pool was constructed with major renovation works to the existing dwelling, while working closely with the builder and designer. The pools design, incorporated with the lower entertaining area, offers an inviting, beautiful and functional outlook to the waterfront views of Pittwater.

The interior has been fully tiled in a striking light blue glass mosaic offering the inviting contrast to the stone coping and timber finishes. The pools design incorporates a long step area coupled with spa jets and swim jets. The pool provides gas heating on demand and a complete automatic security blanket for the pool specifically designed to incorporate the curved edge of the pools design and retraction into its purpose-built tank. The blanket tank is covered with a beautiful timber deck which offers not only opulence but also a practical approach for access.

The site offered many challenges for the construction process, including limited space due to council restrictions as well as steep limited access from the street, which required equipment and material to be taken to site via a barge.